Psihoterapie de cuplu

Psihoterapie de cuplu

Viață în cuplu poate fi frumoasă și te poţi bucura, din plin de ea, dacă știi cum să gestionezi nemulțumirile, conflictele și frustrările astfel încât să ajungeți, amândoi, la un numitor comun.

Dar, ce faci/faceți când ați ajuns într-un impas al relației și nu mai știți cum să recreați echilibrul de care vă bucuraţi cândva?

Terapia de cuplu poate fi una din resursele principale în renegocierea  “contractului” relațional, indiferent că sunteți căsătoriți sau nu. Vă ajută să vă redescoperiți pe voi înșivă ca persoane, ca indivizi într-o relaţie de cuplu  și ca resurse proprii, foarte importante în dobândirea binelui comun.

Poți alege să participi la aceste ședințe, în cabinetul terapeutului sau online.

Urmariti-ne

Video recent

Povești terapeutice pentru mari și mici

În cadrul Mini-proiectului "Emoțiile mele și ceilalți" a fost partener, alături de Grădinița Socială cu Program Normal "Benita", Liceul Creștin și Grădinița "Logos" și Colegiul Național "Liviu Rebreanu" Bistrița. Prin acest proiect... citește mai mult

Solidari în lupta contra COVID-19

Specialiştii de la Simon Institute of Psychology and Psychotherapy au decis să răspundă unor nevoi imediate din sistemul de sănătate, acordând asistenţă psihologică gratuită farmaciştilor...

Urmatorul eveniment