Legătura dintre starea de bine şi resursele pe care le are un adult activ profesional

Legătura dintre starea de bine şi resursele pe care le are un adult activ profesional

25/07/2021

Vă invităm să participați la un studiu care își propune să clarifice legătura dintre starea de bine și obiectivele, respectiv resursele pe care le are adultul activ profesional (grup țintă 18-65 de ani).

Studiul face parte dintr-o cercetare academică și își propune să aducă dovezi în plus referitor la faptul că odată cu înaintarea în vârstă, ne schimbăm obiectivele și reinterpretăm ceea ce contează cu adevărat; iar gradul în care suntem mulțumiți de propria noastră viață depinde de disponibilitatea acelor resurse fără de care obiectivele noastre cele mai importante nu pot fi realizate.

Participarea presupune completarea unui chestionar online și anonim compus din 2 părți care oferă și un scurt feed-back cu rezultatele obținute.

Cele două parți ale chestionarului sunt diferite ca timp de completare (prima parte mai scurta 10-15 min., iar a doua parte mai lunga 35-40 min) și se completează în ordinea lor firească (1,2).

Dacă nu sunt completate ambele părți, din păcate, rezultatele nu vor putea fi interpretate. 

Chestionarul poate fi completat și pe telefonul mobil, dar este mai confortabil pe desktop.


Vă mulțumim!
Sursa foto: faithmag.com

Urmariti-ne

Video recent

Povești terapeutice pentru mari și mici

În cadrul Mini-proiectului "Emoțiile mele și ceilalți" a fost partener, alături de Grădinița Socială cu Program Normal "Benita", Liceul Creștin și Grădinița "Logos" și Colegiul Național "Liviu Rebreanu" Bistrița. Prin acest proiect... citește mai mult

Solidari în lupta contra COVID-19

Specialiştii de la Simon Institute of Psychology and Psychotherapy au decis să răspundă unor nevoi imediate din sistemul de sănătate, acordând asistenţă psihologică gratuită farmaciştilor...

Urmatorul eveniment